✓ Levering naar meer dan 1000 makelaars
✓ Hoge kwaliteit producten
✓ Laagste prijsgarantie
✓ Zeer korte levertijden

Vervoerder

Wij vervoeren onze goederen met DHL. Dankzij een wereldwijd netwerk in meer dan 220 landen en gebieden over de hele wereld biedt DHL professionele oplossingen voor vrijwel alle logistieke behoeften. DHL behandeld uw pakket met de zorg die het verdient en zorgt ervoor dat uw pakket op de juiste tijd op de juiste plaats is!

Bestellingen op een ander adres dan het factuuradres afleveren:

Dit is geen enkel probleem. U kan tijdens het bestelproces aangeven op welke adres de bestelling dient te worden afgeleverd.

De verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van aantal stuks, gewicht en volume en worden zichtbaar als de bestelling is geplaatst. De minimale verzendkosten bedragen voor verzendingen binnen Nederland € 7,50 en voor verzendingen naar België € 8,50 excl. BTW.

De levertijden

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de producten die u bestelt.
Indicatieve levertijden:

  •     Voorraadartikelen: 1-2 werkdagen ¹
  •     V-borden: 5 werkdagen ²
  •     Makelaarsborden: 15 tot 20 werkdagen ²
  •     Raamposters 3-5 werkdagen
  •     Spandoeken: 7 werkdagen ²
¹ Indien een product toch niet op voorraad mocht zijn, wordt u hierover binnen 48 uur na bestelling op de hoogte gebracht.
² Na goedkeuring van het ontwerp van het drukbestand

Versneld leveren

123 Makelaarborden kan meestal in overleg met de productie producten versneld leveren! Vraag bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Verzendingen naar het buitenland

Uw bestelde producten kunnen probleemloos naar het buitenland worden verzonden. We versturen naar alle landen binnen én buiten Europa. Voor verzending naar het buitenland gelden uiteraard aparte tarieven. Bij het bestellen van de producten worden de specifieke tarieven per land(en) vermeld waardoor u precies op de hoogte bent van de bijkomende verzendkosten. Wordt u land niet vermeld neem dan contact met ons op. Wij berekenen dan de verzendkosten voor u, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Beschadigde bestelling

Alle artikelen worden professioneel en zorgvuldig verpakt en voor verzending door ons tot in detail gecontroleerd. Neem direct en anders uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst, telefonisch contact op met ons als een bestelling beschadigd wordt aangeleverd en bespreek tevens de beschadiging met de vervoerder. Hij zal een schriftelijke aantekening maken van de beschadiging waardoor de schade eenvoudig kan worden verhaald op de vervoerder. Ontdekt u later beschadigde producten, maak dan duidelijke foto’s van de betreffende schade en neem in altijd binnen 48 uur na ontvangst van de goederen contact met ons op.