Stickers
✓ Stickers in Alle Kleuren en Teksten
✓ Grootste Assortiment Voorraadstickers
✓ Laagste Prijzen + A1 Kwaliteit
✓ Stickers laten geen lijmresten achter

Verkocht stickers leverbaar in 10 kleuren

Toont alle 24 resultaten

Verkocht stickers bestellen

Wij leveren verkocht stickers, maar ook te huur en te koop stickers zijn geen enkel probleem. Wat uw boodschap ook is, wij kunnen u de stickers ervoor leveren. De stickers zijn verkrijgbaar in veel verschillende standaard modellen en daarnaast is ook maatwerk mogelijk. Maak een keuze uit ons assortiment, bestel vandaag voor 13:00 en de volgende werkdag beschikt u al over uw bestelling.

Goedkope verkocht stickers direct leverbaar

Omdat wij met bulkproductie en overproductie werken kunnen wij een zeer goedkope prijs hanteren. Verder kunnen we alle kleuren in zowel mat als in glans leveren. Kwalitatief gezien zijn onze producten zeer goed en dankzij onze grote voorraad kunnen wij snelle levering garanderen. Als u dus opzoek bent naar goedkope verkocht stickers, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk verkocht stickers

Naast al onze standaard modellen denken we ook graag met u mee en is het ook mogelijk om maatwerk te leveren. Heeft u een bepaald idee in gedachte maar ziet u deze optie er niet bij staan? Of zoekt u een sticker die helemaal aansluit bij uw huisstijl? Voor maatwerk verkocht stickers verzoeken wij u een offerte op te vragen met alle specificaties waardoor wij u ook hiervoor onze laagste prijzen kunnen offreren.

Verkocht stickers voor makelaars

Een raamsticker is voor iedere makelaar een eenvoudige manier om aan te duiden wat de status van een object is. Is een object verkocht? Dan plakt u eenvoudig een verkocht sticker over het makelaarsbord. De verkocht stickers bevatten een speciale lijmsoort die de bedrukking op de borden niet beschadigt. Daarnaast zijn deze makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

Wel is het zo dat hoe langer de stickers op uw bord zitten, des te beter ze hechten op de ondergrond. Wanneer een sticker langer dan 6 maanden op uw bord zit, stijgt de kans dat deze lijmresten achterlaat. Verwijder dus zo snel mogelijk de stickers om tegen te gaan dat er lijmrest op uw print achterblijven. Als u hiermee wacht zullen er lijmresten op de print achterblijven.

Makelaarsstickers bestellen

Wij beschikken over 90 verschillende modellen en hebben deze ook op voorraad. Wanneer u makelaarsstickers besteld kunnen wij deze dus altijd snel leveren. Dankzij onze goede relatie met onze producenten kan dit ook altijd tegen een zeer lage prijs. Ook wanneer het gewenste model of tekst niet in ons standaard assortiment zit kunnen wij deze snel voor u regelen. Zo houden wij onze klanten tevreden. Klik hierboven op de sticker om meer informatie te zien van het product, of klik meteen op bestellen.

Ook leveren wij v-borden en makelaarsborden

Bent u ook op zoek naar v-borden waarvan de print niet wordt beschadigd na verwijdering van onze verkocht stickers, klik dan hier voor onze uitgebreide programma v-borden. Deze borden worden in diverse standaard maten of op maat gefreesd in uw gewenste vorm en worden snel geleverd tegen de laagste prijzen in de markt. Ook voor opvallende makelaarsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor onze uitgebreide programma makelaarsborden. Deze borden worden in diverse standaard maten of eventueel in andere maten op maat gemaakt.