✓ Stickers in Alle Kleuren en Teksten
✓ Grootste Assortiment Voorraadstickers
✓ Laagste Prijzen + A1 Kwaliteit
✓ Stickers laten geen lijmresten achter

Verkocht stickers leverbaar in 10 kleuren

Toont alle 24 resultaten

Verkocht Stickers 100+ modellen snel leverbaar uit voorraad

Verkocht Stickers zijn snel leverbaar in de bekende kleuren en afmetingen. U kunt kiezen uit veel verschillende standaard modellen. Alle stickers zijn standaard leverbaar in 2 verschillende afmetingen:

  • Afmeting 42x10cm voor de standaard borden
  • Afmeting 62x10cm voor de grotere borden

Onze meest populaire opvallende stickers zijn:

Verkocht stickers Makelaars

Deze stickers worden meestal geleverd naar makelaars. Deze zijn meestal aangesloten bij NVM, VBO of Vastgoedpro. Deze makelaarsstickers liggen op voorraad in verschillende kleuren. Elke dag versturen we de bestelde stickers naar de makelaars. Hierdoor beschikken zij meestal al de volgende dag over hun stickers.

Verkochtstickers bestellen

Op onze site staan al onze stickermodellen afgebeeld.  Kijk bij de gewenste teksten naar alle kleuren waarin de stickers verkrijgbaar zijn. U kunt de verkocht stickers makelaar ook makkelijk per e-mail of telefonisch bestellen. Neem contact op met ons indien uw model sticker niet is opgenomen in ons assortiment. Naast ons huidige stickerprogramma maken wij ook dagelijks stickers op maat. Deze stickers zijn geprint precies in uw kleuren en huisstijl.

Kleine verkocht stickers

Speciaal voor in de raampresentatie leveren wij de kleine verkocht stickers. Deze maken wij op maat in uw huisstijl in kleine formaten. De prijzen houden we laag doordat wij deze stickers in grote aantallen.

Wilt u maatwerk dan selecteert u eenvoudig deze sticker met uw kleur en gewenste tekst.  Wij mailen altijd het ontwerp van de verkocht sticker voor uw goedkeuring. Na uw akkoord wordt de sticker meteen geproduceerd en geleverd.

Door onze grote voorraad garanderen wij snelle levering. De verkocht stickers bevatten een speciale lijmsoort die de bedrukking op de borden niet makkelijk beschadigt. Daarnaast zijn deze makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. Maak een keuze uit ons assortiment, bestel vandaag waardoor u meestal de volgende werkdag al beschikt over uw bestelling.

Voor maatwerk stickers verzoeken wij u een offerte op te vragen met alle specificaties waardoor wij u ook hiervoor onze laagste prijzen kunnen offreren.

Wilt u daarnaast ook v-borden aankopen?
Klik dan hier voor ons zeer uitgebreide programma. Bestellen kan zeer eenvoudig via onze webshop. Maak een makkelijke keuze uit ons programma of vraag eenvoudig een offerte aan.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij staan u graag te woord voor het vinden van de meest passende oplossingen.

123Makelaarsborden levert inmiddels naar meer dan 1000 makelaarskantoren in de Benelux tot volle tevredenheid haar producten.