✓ Levering naar meer dan 1000 makelaars
✓ Hoge kwaliteit producten
✓ Laagste prijsgarantie
✓ Zeer korte levertijden

Veelgestelde vragen

1. Kan ik ook online een offerte aanvragen?

De meeste producten kunnen online worden aangekocht, daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om via onze homepage een offerte op te vragen voor uw benodigde producten.

2. Hoe snel ontvang ik een offerte?

Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag een reactie te geven op uw offerte aanvraag.

3. Kan ik ook telefonisch of per mail bestellen?

Indien u niet in de gelegenheid bent online of via onze site te bestellen, kunt u natuurlijk telefonisch een bestelling doorgeven op nummer +31 (0) 85 877 0 477 of per e-mail naar info@123makelaarsborden.nl

Onze medewerkers helpen u graag verder.

4. Hoe weet ik of mijn bestelling goed geplaatst is?

Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Heeft u deze mail niet ontvangen, dan kan dat meerdere oorzaken hebben: Controleer ten eerste of de bevestigingsmail niet in het spamfilter van uw mailbox is blijven hangen. Daarnaast kan het zijn dat het e-mailadres verkeerd is opgegeven.

5. Hoe zijn de prijzen op de site samengesteld?

De prijzen in de webshop worden vermeld in Euro’s en zijn exclusief BTW en verzendkosten. Vermelde prijzen zijn onder voorbehoud. 123 Makelaarsborden is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site, in nieuwsbrieven of in andere communicatie-uitingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

6. Is er een minimum order toeslag of worden er administratiekosten doorberekend?

123 Makelaarsborden hanteert geen minimum order toeslag of administratiekosten.

7. Wanneer ontvang ik mijn factuur?

U ontvangt naast een bevestigingsmail, na ontvangst van uw betaling altijd van 123 Makelaarsborden een factuur met vermelding van uw bestelde producten. Deze factuur wordt altijd per mail naar u verzonden.

8. Van welke betaalmethoden kan ik gebruik maken?

U kunt gebruik maken van betaling middels IDEAL, de snelste en meest gebruikte online betaalmethode op dit moment.

9. Waarom staan de verzendkosten niet bij de order of op de site vermeld?

Door de variërende afmetingen en het variabele gewicht van onze producten, worden de verzendkosten pas berekend op het moment van bestellen. Indien u vragen heeft over de te betalen verzendkosten, kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

10. Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten worden berekend op basis van aantal stuks, gewicht en volume en worden zichtbaar als de bestelling is geplaatst. De minimale verzendkosten bedragen voor verzendingen binnen Nederland € 7,50 en voor verzendingen naar België € 8,50 excl. BTW.

11. Kan mijn bestelling op een ander adres dan het factuuradres worden afgeleverd?

Geen enkel probleem. U kan tijdens het bestelproces aangeven op welke adres de bestelling dient te worden afgeleverd.

12. Van welke vervoerder maakt 123 Makelaarsborden gebruik?

Wij vervoeren onze goederen met DHL. Dankzij een wereldwijd netwerk in meer dan 220 landen en gebieden over de hele wereld biedt DHL professionele oplossingen voor vrijwel alle logistieke behoeften. DHL behandeld uw pakket met de zorg die het verdient en zorgt ervoor dat uw pakket op de juiste tijd op de juiste plaats is!

13. Wat zijn de levertijden?

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de producten die u bestelt.

Indicatieve levertijden:

  •     Voorraadartikelen: 1-2 werkdagen ¹
  •     V-borden: 5 werkdagen ²
  •     Makelaarsborden: 15 tot 20 werkdagen ²
  •     Raamposters 3-5 werkdagen
  •     Spandoeken: 7 werkdagen ²
¹ Indien een product toch niet op voorraad mocht zijn, wordt u hierover binnen 48 uur na bestelling op de hoogte gebracht.
² Na goedkeuring van het ontwerp van het drukbestand

14. Kunnen producten ook versneld worden geleverd?

123 Makelaarborden kan meestal in overleg met de productie producten versneld leveren! Vraag bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

15. Verstuurt 123 Makelaarsborden ook orders naar het buitenland?

Jazeker, u kunt ook bestellingen naar het buitenland laten verzenden. We versturen naar alle landen binnen én buiten Europa. Voor verzending naar het buitenland gelden uiteraard aparte tarieven. Bij het bestellen van de producten worden de specifieke tarieven per land(en) vermeld waardoor u precies op de hoogte bent van de bijkomende verzendkosten. Wordt u land niet vermeld neem dan contact met ons op. Wij berekenen dan de verzendkosten voor u, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

16. Mijn bestelling is beschadigd aangekomen. Wat nu?

Alle artikelen worden professioneel en zorgvuldig verpakt en voor verzending door ons tot in detail gecontroleerd. Mocht u desondanks een beschadiging aantreffen, neemt u dan binnen 48 uur na ontvangst van de goederen contact met ons op.

17. Kan een bestelling worden geannuleerd?

U kunt binnen 24 uur na bestelling, uw opdracht annuleren. Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail. Indien uw bestelling al drukgereed is gemaakt of is verzonden, kunt u uw bestelling niet meer annuleren.

18. Kan een bestelling worden geretourneerd?

Retourneren kan binnen 5 werkdagen na ontvangst van de goederen. Meldt u uw retour aan via de mail, u ontvangt dan verdere instructies van ons. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor uw rekening. Bedrukte artikelen en artikelen die op maat zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd.

19. Ik heb een verkeerd product en/of te weinig stuks ontvangen. Wat nu?

Als u het verkeerde artikel of te weinig stuks van een artikel heeft ontvangen, neem dan direct contact met ons op. Als u een verkeerd product van ons heeft ontvangen, halen wij deze kosteloos weer bij u op. Alleen onbeschadigde en in de originele verpakking verpakte artikelen kunnen worden geretourneerd.
Indien u te weinig stuks heeft ontvangen, sturen wij het resterende aantal naar u toe. De verzendkosten hiervan zijn dan uiteraard voor onze rekening.
Aanlevering van ontwerp/lay-out.

20. Hoe kan ik het beste mijn digitaal ontwerp/lay-out aanleveren?

Wanneer u een artikel bestelt waarvoor een ontwerp of lay-out moet worden aangeleverd, dan zijn onze aanleverspecificaties van toepassing.

21. Kan ik een kleurensample bestellen?

Omdat elke soort materiaal en toegepaste drukmethode van invloed is op het uiteindelijke (kleuren)resultaat, bieden wij voor een aantal van onze producten de mogelijkheid na ontvangst van uw order met een minimaal orderbedrag van € 250,00 excl, BTW kosteloos een kleurensample per post te bestellen. Pas na uw goedkeuring van het sample, starten wij dan de productie. Met deze service bent u niet alleen verzekerd van de juiste kleuren maar kunt u tevens de kwaliteit van onze producten beoordelen!

22. Kan 123 Makelaarsborden een ontwerp voor mij verzorgen?

Tegen een geringe vergoeding  maken wij voor u een origineel ontwerp wat past binnen uw huisstijl en voorkeuren. Neem contact op met onze medewerkers voor het bespreken van deze interessante mogelijkheid.

23. Bent u op zoek naar een product dat niet in onze shop staat?

Niet alle producten worden online aangeboden. Staat uw product er niet bij neem dan gerust contact met ons op. Grote kans dat we u alsnog kunnen helpen.

24. Is maatwerk mogelijk?

Met onze jarenlange ervaring in de reclame en makelaarsbranche is de levering van maatwerk producten, één van onze specialiteiten. Naast onze ontwerpafdeling beschikken wij over groot netwerk van gespecialiseerde producenten welke beschikken geavanceerde productieapparaten waarmee wij nagenoeg alle aangeboden producten hoogwaardig produceren. Voor een persoonlijk en uniek ontwerp helpen onze medewerkers van de afdeling sales u graag verder.

25. Ik ben mijn factuur kwijt. Kan ik een vervangend exemplaar krijgen?

Dat kan. Stuurt u ons een mail met vermelding van ons orderkenmerk/klantnummer en wij zorgen ervoor dat u een vervangende factuur ontvangt.