skip to Main Content

V-borden Goedkoop

V-borden-goedkoop-geproduceerd

V-borden goedkoop geleverd steeds met laagste prijsgarantie!

V-borden goedkoop in de markt gezet! Bij ons de garantie op sterke en goede borden voor de laagste prijzen. Bestellen bij 123Makelaarsborden kan eenvoudig via onze webshop of telefonisch. Na ontvangst van uw bestelling is er telefonisch contact. Wij controleren samen de ontvangen bestanden. Hierna nemen wij meteen uw bestelling in opdracht. Met behulp van deze werkwijze verkrijgen we de steeds de kortste levertijden. Ten slotte  ontvangt u de factuur van de geleverde producten per e-mail.

Een korte samenvatting van dit bericht kunt u eventueel ook beluisteren via deze podcast.

Waarom v-borden bestellen bij 123Makelaarsborden?

Onderstaand onze pluspunten:

  • Ten eerste meer dan 4 verschillende modellen waardoor er een ruime keuze is.
  • Ten tweede kunnen de borden in bijzondere vormen worden gesneden. Anders gezegd u kunt u borden in een aparte vorm laten maken.
  • Daarnaast zijn de borden voorzien van horizontale kanalen. Dat betekent dat de borden altijd heel blijven.
  • De print van de borden is zeer sterk. Dat wil zeggen dat u hierdoor zeer lang plezier beleeft van de borden.
  • De borden zijn voorzien van sterke tape waardoor er geen vervelende lijmresten op het raam blijft zitten
  • De borden zijn geproduceerd van zware materialen vandaar dat ze niet makkelijk kapot gaan
  • Maat werk borden is mogelijk dus alles is mogelijk
  • Snelle productie korte levertijden. Vandaar dat us snel beschikt over uw producten
  • En tot slot gratis ontwerpen worden snel verzorgd met de bedoeling u snel verder te helpen.

Uit bovenstaande blijkt dat u altijd beschikt over een zeer ruime keuze uitstekend borden.
Bovendien zijn deze vriendelijk in gebruik toe te passen.

Hieronder vermelden wij de 4 meest bekende afmetingen:

 

v-borden-goedkoop-gekocht

Hoe zetten wij de v-borden goedkoop in de markt!

Ten eerste door een zeer goede samenwerking met producenten uit meerdere landen. Hierdoor verkrijgen wij steeds de beste prijs en kwaliteit. Ten tweede is  de kanaalrichting van onze borden horizontaal. Daardoor breken de borden niet door de wind zoals bij verticale kanalen. Daarnaast zijn de sterke zeefdruk borden altijd sticker bestendig. Hierdoor verwijdert u nooit de sterke opdruk van de borden. Full colour borden printen wij in de hoogste resolutie 600dpi.

De v-borden zijn voorzien van een full color print of een zeefdruk opdruk in 1,2,3 of 4 kleuren

Bovendien zijn de v-borden voorzien van raamtape. Deze raamtape laat geen vervelende lijm resten achter op het glas.
V-borden goedkoop bestellen inclusief gaten voor bevestiging met zuignappen.
Wij adviseren echter de borden te bevestigen met raamtape. Zuignappen zijn namelijk slechts geschikt voor de bevestiging voor een korte periode.

De prijs

V-borden goedkoop geleverd hangt af van verschillende details. Ten eerste de benodigde aantallen. Ten tweede het materiaal en daarnaast de print techniek. Tenslotte is de afwerking ook belangrijk voor de prijsvorming.  Op basis van uw specifieke wensen maken wij graag voor u een offerte op maat. Hiermee verkrijgen wij altijd een lage prijs! Wordt u gewenste model niet getoond neem dan contact op met ons. Ook kunt eenvoudig een e-mail versturen. Offertes worden meestal verzorgd binnen 24 uur

Voor nog meer informatie kunt u het eenvoudig een bericht versturen. Telefonisch zijn wij heel makkelijk bereikbaar op 085 877 0 477.

De borden compleet maken met opvallende stickers

V-borden-goedkoop-alle-stickers

Uw borden  brengt u keer op keer opnieuw onder de aandacht. Dit door de juiste verkocht stickers te plakken! Laat ze extra opvallen met verschillende stickers. Bijvoorbeeld u verkoopt u woning onder voorbehoud. Breng dan bijvoorbeeld een sticker aan wit met blauwe letters. Komt het voorbehoud te vervallen plak dan een VERKOCHT sticker op het bord. Deze dan bijvoorbeeld  blauw met witte letters. Op deze manier brengt u de borden steeds opnieuw onder de aandacht. kleine moeite maar op deze manier maakt u goede reclame voor uw kantoor!

V-borden en Makelaarsborden, standaard of op maat gemaakt

V-borden-goedkoop geprijsd

Naast de besproken raamborden leveren wij ook een compleet programma makelaarsborden. Deze zijn eenvoudig te plaatsen in de tuin. Deze borden zijn eventueel in gewenste kleur leverbaar.
De frames worden gepoedercoat. Hiermee wordt eenzeer sterk e coating op het frame aangebracht.

De poeder aangebracht op de metalen onderdelen. Daarna wordt de coating met een bakproces in een oven heel sterk aangebracht.
Op deze manier krijgen we dus een hele sterke coating op de frames

In de frames zijn sterke aluminium borden gemonteerd. Deze zijn voorzien van een beschermingsfolie. Hierdoor kunt u de borden  makkelijk schoon maken zonder de print te beschadigen

Bent u op zoek naar goedkope makelaarsborden voor in de tuin? Dan zijn makelaarsborden type Keulen en type Kopenhagen een goede keuze. De 2 delen van uw v-bord monteert u eenvoudig in deze frames. Hiermee ontstaat makkelijk én goedkoop een mooi tuinframe. De 2-delige makelaarsborden zijn gemaakt van aluminium.
Aluminium is sterk en roest niet. Daarnaast is dit materiaal door zijn lichte gewicht erg gebruiksvriendelijk.
De frames worden compleet geleverd incl. r.v.s. bevestigingsmiddelen.

Overtuig uzelf ons lage prijzen. Gebruik het offerteformulier voor het eenvoudig opvragen van een goede prijs.

Conclusie:

V-borden goedkoop aankopen in een goede kwaliteit is heel makkelijk bij 123makelaarsborden. We hebben aangegeven waarom wij met lage prijzen een hoge kwaliteit borden leveren. Twijfelt u nog steeds vraag dan vrijblijvend een offerte op bij ons. Dit kan heel makkelijk met behulp van ons offerteformulier .
Stop dus met teveel te betalen. Liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact op +31 (0) 85  877 0 477 voor goed advies en onze beste prijzen. Wij helpen u graag. Wij streven altijd een zeer snelle levering en bovenal een uitstekende service!

 

Back To Top