skip to Main Content

V-borden bestellen

V-borden bestellen bij 123Makelaarsborden kan heel makkelijk.

V borden bestellen

Klik HIER voor een overzicht van de v-borden (ramen)

Klik HIER voor een overzicht van de makelaarsborden (tuin)

 

De inhoud van deze pagina is kort samengevat in onderstaand audiobericht

V-borden bestellen doet u slim bij 123Makelaarsborden?

Bij ons heeft u de garantie dat u sterke en goede verkoopborden koopt tegen de laagste prijzen. Ten eerste door een zeer goede samenwerking met producenten uit meerdere landen. Hierdoor verkrijgen wij steeds de beste prijs en kwaliteit. Ten tweede is de kanaalrichting van onze borden horizontaal. Daardoor breken de borden niet door de wind zoals bij verticale kanalen. Daarnaast zijn de sterke zeefdruk borden altijd sticker bestendig. Hierdoor verwijdert u nooit de sterke opdruk van de borden bij het verwijderen van stickers. Full colour borden printen wij in de hoogste resolutie 600dpi.

De v-borden makelaars of raamborden zijn voorzien van een full color print of een zeefdruk opdruk in 1,2,3 of 4 kleuren
Onze v-borden worden geleverd naar makelaars aangesloten bij NVM, VBO Vastgoed en VastgoedPro

De borden zijn gemaakt van een sterke kwaliteit polyprop kanaalplaten. De kanaalrichting van de borden is horizontaal. Daardoor breken de borden niet door hevige windstoten.
Bovendien zijn de goedkope v-borden te huur voorzien van raamtape. Deze raamtape laat geen vervelende lijm resten achter op het glas.
Tevens kunt u borden kopen welke zijn voorzien van gaten voor bevestiging met zuignappen. Wij adviseren echter de borden te bevestigen met raamtape. Zuignappen zijn namelijk slechts geschikt voor de bevestiging voor een korte periode.

De prijs

De prijs van de goedkope v-borden per stuk hangt af van verschillende details. Ten eerste de benodigde aantallen. Ten tweede het materiaal en daarnaast de print techniek. Tenslotte is de afwerking ook belangrijk voor de prijsvorming.  Op basis van uw specifieke wensen maken wij graag voor u een offerte op maat. Daarnaast zijn ook v-borden blanco leverbaar via ons. Hiermee verkrijgen wij altijd een lage prijs! Wordt u gewenste model niet getoond neem dan contact op met ons. Ook kunt eenvoudig een e-mail versturen. Offertes worden meestal verzorgd binnen 24 uur

Bent u op zoek naar goedkope makelaarsborden voor in de tuin? Dan zijn tuinborden type Keulen Kopenhagen een goede keuze.
De 2 delen van uw v-bord monteert u eenvoudig in deze frames. Hiermee ontstaat makkelijk én goedkoop een mooi tuinframe. De 2-delige makelaarsborden zijn gemaakt van aluminium. Deze makelaarsborden kunnen in kleur worden gecoat.

Aluminium is sterk en roest niet en is tevens door zijn lichte gewicht erg gebruiksvriendelijk.
De frames worden compleet geleverd incl. r.v.s. bevestigingsmiddelen.

Conclusie

V-borden bestellen kan heel makkelijk bij 123makelaarborden. Goede kwaliteit en de laagste prijzen. V-borden particulier aankopen kan makkelijk via deze site. Voor nog meer informatie kunt u het eenvoudig een bericht versturen.
Telefonisch zijn wij heel makkelijk bereikbaar op 085 877 0 477. Wij helpen u graag. Wij streven altijd een zeer snelle levering en bovenal een uitstekende service!

Back To Top