✓ Levering naar meer dan 1000 makelaars
✓ Hoge kwaliteit producten
✓ Laagste prijsgarantie
✓ Zeer korte levertijden

Tuinborden voor de tuinframes

Tuinborden zijn veel geleverd naar makelaars. Bij aankoop van nieuwe frames of voor vervanging van uw oude beschadigde borden. Dus bij 123makelaarsborden.nl bent u op het juiste adres.

De borden zijn gemaakt van slagvast kunststof of dibond. De bedrukking is één of twee zijdig in een hoge resolutie. De borden zijn afgewerkt met een sterke beschermings folie. Hierdoor is de print beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

Wij helpen u graag. Bij 123makelaarsborden.nl krijgt u niet alleen snelle leveringen maar ook een uitstekende service!
De prijs van de tuinborden hangt af van verschillende details. Ten eerste de benodigde aantallen. Ten tweede het materiaal en daarnaast de print techniek. Tenslotte is de afwerking ook belangrijk voor de prijsvorming.  Op basis van uw specifieke wensen maken wij graag voor u een offerte op maat. Hiermee verkrijgen wij altijd een lage prijs! Wordt u gewenste model niet getoond neem dan contact op met ons. Ook kunt eenvoudig een e-mail versturen. Offertes worden meestal verzorgd binnen 24 uur

Wilt u daarnaast ook raamborden aankopen? Klik dan hier voor ons zeer uitgebreide programma. Bestellen kan zeer eenvoudig via onze webshop. Maak een makkelijke keuze uit ons programma. Of vraag eenvoudig een offerte aan. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Alleen de hoogste kwaliteit

Bij 123 Makelaarsborden heeft u altijd de hoogste kwaliteit. Om die reden werken wij zeer intensief samen met producenten uit meerdere landen. Hierdoor verkrijgen wij steeds de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Daardoor is bijvoorbeeld de kanaalrichting van onze borden horizontaal. Deze borden knikken dus niet door de wind zoals bij verticale kanalen. De raamtape die we gebruiken is speciaal ontwikkeld. Daardoor laat deze tape geen lijmresten achter en blijven de borden wel goed plakken. Full colour borden printen wij in de hoogste resolutie 600dpi.  De sterke zeefdruk borden zijn altijd stickerbestendig. Hierdoor verwijdert u nooit de sterke opdruk van de borden bij het verwijderen van uw stickers.

Kik hier voor een goed overzicht van ons uitgebreide sticker programma. Wij beschikken over meer dan 70 verschillende sticker ontwerpen. Fraaie stickers in veel verschillende kleuren en teksten. De producten liggen op voorraad en kunnen dus snel worden verstuurd.
Maak dus snel uw borden nog opvallender met onze bijzondere stickers.

Voor nog meer informatie kunt u het eenvoudig een bericht versturen. Telefonisch zijn wij heel makkelijk bereikbaar op 085 877 0 477. Wij helpen u graag. Wij streven altijd een zeer snelle levering en bovenal een uitstekende service!