skip to Main Content

Posters in staand of liggend ontwerp worden veel geleverd aan makelaars De sterke posters zijn 150 grams en de zichtzijde is afgewerkt met een glanzende toplaag. Levertijd na ontvangst van uw bestelling is ca 3-4 werkdagen

Indien u niet beschikt over een ontwerp dan kan onze DTP-afdeling tegen een zeer geringe prijs een opvallend ontwerp voor u maken.
De posters kunnen bij veel zonlicht verkleuren.

Wilt u afbeelding van uw bedrijf hebben voor een raam en bent u bang voor verkleuring?
Dan adviseren wij u te kiezen voor raamborden of raamstickers. Deze worden hoogwaardig geprint waardoor we 2 jaar garantie geven tegen mogelijk verkleuring. Hiermee bent u verzekerd dat u raamborden- of stickers altijd fraai zichtbaar blijven, ook bij belasting van veel zonlicht. Mail of bel ons voor al uw mogelijkheden en wij informeren u over onze interessante mogelijkheden.

Wilt u een meer opvallende reclame-uiting voor uw bedrijf op de ramen? Kies dan voor onze opvallende v-borden en klik dan hier voor ons uitgebreid programma v-borden en bestel eenvoudig de borden via onze webshop of vraag eenvoudig een offerte aan, of neem contact met ons op voor uw mogelijkheden.

3 – 4 dagen levertijd

Staand of liggende formaat

Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Verkrijgbaar in kleine/grote oplages

Glanzend gesatineerd afgewerkt

 

 

Back To Top